Center konvergence tehnologij
Uvod  
Novice  
Tekoči projekti  
Zaključeni projekti  
Povezave  
Stik  
 
 
Novice

ijk

IPAK inštitut organizira delavnico Sodelovanje občanov z uporabo interneta”, ki bo 8. novembra od 13,30 v hotelu Paka v Velenju.


Vabimo Vas na predavanje o Skotopičnem oz. Irlen sindromu in disleksiji, ki ga bo vodila dr. Polona Kelava sodelavka Inštituta za disleksjo v Ljubljani. Namenjen je učiteljem osnovnih in srednjih šol, specialnim pedagogom in svetovalnim delavcem. Predavanje bo v sredo 8.11. 2017 od 16.30 do 19.00 ure v Hotelu Paka Velenje.


IPAK inštitut je v SAŠA inkubatorju v Tednu intelektualne lastnine organiziral razstavo PATENTI


Sanja Selimović in Stanko Blatnik sta v SAŠA inkubatorju dne 21.4.2016 izvedla delavnico Od ideje do patenta za dijake Centra srednjih šol iz Velenja.


Stanko Blatnik se je v Saša inkubatorju v sklopu Tedna intelektualne lastnine pogovarjal z g. Karlom Ferležem o mlinu Ferkar


IPAK je v sklopu 6. Medgeneracijskega festivala organiziral okroglo mizo kako izkoristiti potenciale starejših. Na okrogli mizi so sodelovali ga. Viljenka Godina direktorica Ekonomskega inštituta iz Maribora, Biljana Škarja prokuristka SAŠA inkubatorja in Stanko Blatnik upokojenec in ustanovitelj IPAK inštituta.

Copyright IPAK 2006 All Rights Reserved